34 recept med Krämefterrätt, pannacotta, pudding
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Lätt äggkräm med citron och bär
Lätt äggkräm = vaniljsås, till skillnad från tjock äggkräm = kräm. Läs mer ...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Arla
                186 Kcal / 100g
                424 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Gammaldags vaniljpudding
Vaniljpudding var en vanlig efterrätt i mitten av 1900-talet. Ofta tillrett...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                278 Kcal / 100g
                704 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Zabaione, sabayon, italiensk äggkräm
Zabaione, zabaglione (it. = "skumma", fr. = sabayon/-ne) är en it...
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Zester Daily
                265 Kcal / 100g
                239 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Crčme caramel - brylépudding (äggkräm)
Brylé (fr. brulé) = bränna, bränna vid men inte nödvändigtvis vidbränt, svart...
Tid: 1 tim 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
                139 Kcal / 100g
                206 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Crčme brûlée, bränd äggkräm
Detta är en av världens mest populära desserter, en efterrätt man inte glömme...
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                386 Kcal / 100g
                524 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Gjuten pumpacreme, äggkräm med mashmallows, inkokt pumpa och rostad mandel
Tid: 45 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
                196 Kcal / 100g
                855 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Klassisk eller modern chokladpudding
Chokladpudding är klassisk efterrätt. Numera äter man mest chokladmousse vi...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                150 Kcal / 100g
                389 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Raspberry Romanoff, jordgubbskräm
Detta är en fyllig efterrätt tack vare mycket grädde. Lämpligtvis serveras mi...
Tid: 15 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                278 Kcal / 100g
                612 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Snömos (äppelfromage)
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
                205 Kcal / 100g
                374 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Oeufs ā la neige (Ile flottante) - snöägg flytande i vaniljsås
Oeuf ā la neige är en klassisk fransk efterrätt med anor från 1500-talet.Il...
Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
                209 Kcal / 100g
                658 Kcal / portion
                GBR (GI) 9 / portion
 
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
 - Inlagd, macererad frukt ¤
 - Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
 - Krämefterrätt, pannacotta, pudding
 - Fromage, mousse ¤
 - Maräng ¤
 - Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
 - Hemlagad glass ¤
 - Glassdessert ¤
 - Sorbet, sherbet, granité ¤
 - Cheesecakes ¤
 - Ostefterrätter
 - (Paj, tårta, bakelse >)
 - (Varma efterrätter >)