31 recept med Sillinläggningar

  • Portvinssill med mung- och kidneybönor

    Portvinssill med mung- och kidneybönor

    I avsaknad av inläggningssill kan man ta vanlig inlagd löksill. Plocka ur sille...

    Tid: 20 min (+ 48 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Rent-a-Chef

    173 Kcal / 100g

    238 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Inlagd sill

    Inlagd sill

    Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra eller...

    Tid: 20 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    174 Kcal / 100g

    222 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Blåbärssill

    Blåbärssill

    Använder du salt sill måste du vattna ur den först. Se till att inte göra det u...

    Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    182 Kcal / 100g

    243 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Lime- och citrongrässill med chilismak

    Lime- och citrongrässill med chilismak

    I avsaknad av inläggningssill kan man ta vanlig inlagd löksill. Plocka ur sille...

    Tid: 20 min (+ 48 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef

    183 Kcal / 100g

    207 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Sursild - enkel norsk inlagd sill

    Sursild - enkel norsk inlagd sill

    Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra e.d. vi...

    Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    192 Kcal / 100g

    212 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Basilikasill

    Basilikasill

    Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:

    201 Kcal / 100g

    843 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Ättiksströmming, inlagd strömming

    Ättiksströmming, inlagd strömming

    Dubbelpanerad strömming bör överstekas vilket fungerar bäst vid inläggning, s...

    Tid: 20 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    204 Kcal / 100g

    221 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Citrussill med vitlök

    Citrussill med vitlök

    Använder du salt sill måste du vattna ur den först, se till att inte göra det u...

    Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    205 Kcal / 100g

    223 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Inlagd glasmästarsill

    Inlagd glasmästarsill

    Hållbarhet: Sillen håller sig i sin lag upp till en vecka i kylskåp. Att lägg...

    Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    209 Kcal / 100g

    209 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Glöggsill

    Glöggsill

    Använd den glögg som Du tycker om. Vi använde en röd starkvinsglögg.

    Tid: 10 min (+ 48 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    209 Kcal / 100g

    209 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem