31 recept med Sillinläggningar
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Portvinssill med mung- och kidneybönor
I avsaknad av inläggningssill kan man ta vanlig inlagd löksill. Plocka ur sille...
Tid: 20 min (+ 48 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Rent-a-Chef
173 Kcal / 100g
238 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Inlagd sill
Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra eller...
Tid: 20 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
174 Kcal / 100g
222 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Blåbärssill
Använder du salt sill måste du vattna ur den först. Se till att inte göra det u...
Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
182 Kcal / 100g
243 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Lime- och citrongrässill med chilismak
I avsaknad av inläggningssill kan man ta vanlig inlagd löksill. Plocka ur sille...
Tid: 20 min (+ 48 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
183 Kcal / 100g
207 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sursild - enkel norsk inlagd sill
Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra e.d. vi...
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
192 Kcal / 100g
212 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Basilikasill
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
201 Kcal / 100g
843 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ättiksströmming, inlagd strömming
Dubbelpanerad strömming bör överstekas vilket fungerar bäst vid inläggning, s...
Tid: 20 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
204 Kcal / 100g
221 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Citrussill med vitlök
Använder du salt sill måste du vattna ur den först, se till att inte göra det u...
Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
205 Kcal / 100g
223 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Inlagd glasmästarsill
Hållbarhet: Sillen håller sig i sin lag upp till en vecka i kylskåp. Att lägg...
Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
209 Kcal / 100g
209 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Glöggsill
Använd den glögg som Du tycker om. Vi använde en röd starkvinsglögg.
Tid: 10 min (+ 48 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
209 Kcal / 100g
209 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion