31 recept med Sillinläggningar
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Portvinssill med mung- och kidneybönor
I avsaknad av inläggningssill kan man ta vanlig inlagd löksill. Plocka ur sille...
Tid: 20 min (+ 48 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Rent-a-Chef
                173 Kcal / 100g
                238 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Inlagd sill
Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra eller...
Tid: 20 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                174 Kcal / 100g
                222 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Blåbärssill
Använder du salt sill måste du vattna ur den först. Se till att inte göra det u...
Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                182 Kcal / 100g
                243 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Lime- och citrongrässill med chilismak
I avsaknad av inläggningssill kan man ta vanlig inlagd löksill. Plocka ur sille...
Tid: 20 min (+ 48 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
                183 Kcal / 100g
                207 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Sursild - enkel norsk inlagd sill
Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra e.d. vi...
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                192 Kcal / 100g
                212 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Basilikasill
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                201 Kcal / 100g
                843 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Ättiksströmming, inlagd strömming
Dubbelpanerad strömming bör överstekas vilket fungerar bäst vid inläggning, s...
Tid: 20 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                204 Kcal / 100g
                221 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Citrussill med vitlök
Använder du salt sill måste du vattna ur den först, se till att inte göra det u...
Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                205 Kcal / 100g
                223 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Inlagd glasmästarsill
Hållbarhet: Sillen håller sig i sin lag upp till en vecka i kylskåp. Att lägg...
Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                209 Kcal / 100g
                209 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Glöggsill
Använd den glögg som Du tycker om. Vi använde en röd starkvinsglögg.
Tid: 10 min (+ 48 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                209 Kcal / 100g
                209 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion