Sherrysill
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 3

 

Kockskolan:

 

Så läggs sill in >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sherrysill

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 234

Kcal / portion: 234

GBR (GI) / port: 2

Recept: 702 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 12%

Kolhydrater: 22%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 100 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så läggs sill in > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (5 min + 24 tim )

  1. Skär sillfiléerna i bitar och lägg i en skål.
  2. Blanda ihop såsen. Rör om tills sockret löser sig och häll såsen över fisken. Lägg plastfolie över skålen och låt sillen stå och dra in såsen över natten i kylskåp innan den serveras.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem