Portvinssill med mung- och kidneybönor
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 2

 

Kockskolan:

 

Så läggs sill in >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Portvinssill med mung- och kidneybönor

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 173

Kcal / portion: 238

GBR (GI) / port: 0

Recept: 476 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 11%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 138 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så läggs sill in > Äts ej

...

Skapat av
Rent-a-Chef

Tillagning (20 min + 48 tim )

  1. Torkade bönor blötlägges i 10 timmar (över natt).
  2. Koka upp lagen och låt svalna.
  3. Blötlagda bönor kokas cirka 10 minuter. Färdiglagade bönor på burk sköljs.
  4. Skär sillen i bitar.
  5. Varva ingredienserna i en glasburk och fyll på med lag och portvin. Fyll på med vatten så att sillen täcks med vätska.
  6. Låt stå och dra i svalt utrymme, helst i två dagar.

Kockens kommentar

I avsaknad av inläggningssill kan man ta vanlig inlagd löksill. Plocka ur sillen ur burken.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem