
Sursild - enkel norsk inlagd sill
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 192

Kcal / portion: 212

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1273 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 15%
Fett: 15%
Kolhydrater: 0%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Så läggs sill in > Äts ej
Om Clostridium botulinum Äts ej
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (10 min + 24 tim )
- Skölj sillen. Skär i bitar. Lägg i glasburk. Skala och skiva morötter. Tvätta och skiva purjo.
- Blanda alla ingredienser till ättikslagen. Koka upp och låt svalna. Häll lagen på sillen så att det täcker. Ställ in i kylskåp i 24 timmar.