18 recept med Surdegsbröd
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Glutenfri surdegsgrund
Receptet inspirerat av Kungsörnen. I stället för honung kan lite rivet äppl...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                135 Kcal / 100g
                110 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Levain naturel au miel, vetesurdegsgrund med honung
Tid: 20 min (+ 72 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                181 Kcal / 100g
                112 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Kalljäst vitt surdegsbröd utan fördeg
Receptet förutsätter att man har tillgång till färdig surdegsgrund av vetem...
Tid: 20 min (+ 15 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Sébastien Boudet
                61 Kcal / 100g
                309 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Rågsurdegsgrund, surdegsgrund på råg eller rågsikt
Mjöl väger cirka 60 gram per dl (80g = ~1,3 dl). Surdeg kan tillagas av fint ...
Tid: 15 min (+ 120 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                122 Kcal / 100g
                310 Kcal / portion
                GBR (GI) 11 / portion
 - 
              
              Succariebröd, Karl XII fältbröd i Norge 1718
Skorporna blev väldigt hårda och måste doppas i vatten, öl eller vin för at...
Svarighet: Lätt, Kock: Karl XII
                82 Kcal / 100g
                330 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Vetesurdegsgrund, surdegsgrund på vete
Mjöl väger cirka 60 gram per dl (100g = ~1,6 dl). Surdeg kan tillagas av vete...
Svarighet: Medel, Kock:
                147 Kcal / 100g
                406 Kcal / portion
                GBR (GI) 24 / portion
 - 
              
              Citron- och basilikabröd med surdegsgrund
Smakrikt matbröd med syrlig fräschör. Doppa gärna i rapsolja med blommig smak...
Svarighet: Medel, Kock:
                245 Kcal / 100g
                527 Kcal / portion
                GBR (GI) 17 / portion
 - 
              
              Bigabröd, vitt surdegsbröd med färdig surdegsgrund
Degen skall vara mycket lös och måste knådas ordentligt. Desto mer knådning, ...
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kronjäst
                241 Kcal / 100g
                999 Kcal / portion
                GBR (GI) 99 / portion
 - 
              
              Mörkt levainbröd utan fördeg
Mästerbagaren Håkan gör på sitt eget sätt och blandar en huvuddeg direkt ut...
Tid: 45 min (+ 28 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                228 Kcal / 100g
                1456 Kcal / portion
                GBR (GI) 129 / portion
 - 
              
              Glutenfritt surdegsbröd
De glutenfria bröd som kan köpas i handeln brukar innehålla runt 5% fett, med...
Svarighet: Medel, Kock: Kungsörnen
                255 Kcal / 100g
                1607 Kcal / portion
                GBR (GI) 152 / portion