15 recept med Mousse-, frukt-, nöttårtor
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Fruktmoussetårta med jordgubb och mango
Fruktmousse används till tårtfyllning eller till dessert i serveringsglas. ...
Tid: 2 tim (+ 8 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan
235 Kcal / 100g
300 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Tarte Bavaroise framboise (ou fraise), hallonfromagetårta (eller jordgubb)
Bavarois (fromage Bavarois) är en variant av mousse (läs mer > Om mousse...
Tid: 1 tim (+ 5 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
281 Kcal / 100g
387 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Moussetårta med valnötscaramel
I filmreceptet används springformar och tårtringar av olika storlek, vilket...
Tid: 2 tim (+ 8 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan
537 Kcal / 100g
1693 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Banoffee, banan- och kolatårta
Tårtan skapades 1971 av ägaren och kocken till restaurang The Hungry Monk R...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
277 Kcal / 100g
447 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Äppelflarnstårta
Skär äppelklyftorna lite snett så att den ena kanten är tjockare än den andra...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
239 Kcal / 100g
291 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Blåbärstårta med marängtäcke
Tid: 2 tim 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
235 Kcal / 100g
282 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Toscakaka, klassisk tårta med mandeltäcke
Tosca är en svensk tårta skapad i början av 1900-talet och döpt efter Pucci...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
456 Kcal / 100g
353 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Kung Oscar II tårta, Oscarstårta, smörkrämstårta
Tårtan är uppkallad efter Oscar II (1829-1907), kung av Sverige 1872-1905 o...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
327 Kcal / 100g
242 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Mandeltårta på mandelmassa
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Arla
422 Kcal / 100g
313 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Galette des Rois, trettondagstårta med mandelkräm
I filmreceptet används hälften vardera mandelmjöl från skalad och oskalad (...
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan
409 Kcal / 100g
544 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion