18 recept med Ljust matbröd

  • Dukanbröd i micron

    Dukanbröd i micron

    Dukan-diet är en variant av LCHF-kost skapad av fransmannen Pierre Dukan.

    Svarighet: Lätt, Kock:

    134 Kcal / 100g

    97 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Rebeccas filmjölkslimpa

    Rebeccas filmjölkslimpa

    Variant av Ulrikas Yoghurtlimpa.

    Svarighet: Mkt lätt, Kock:

    220 Kcal / 100g

    125 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Pitabröd på dinkelmjöl (GI-recept)

    Pitabröd på dinkelmjöl (GI-recept)

    Receptet hämtat ur boken GI till vardags av Catherine Schück. Beräkna mindre ...

    Svarighet: Medel, Kock:

    220 Kcal / 100g

    172 Kcal / portion

    GBR (GI) 11 / portion

  • Kalljästa rågbaguetter

    Kalljästa rågbaguetter

    En klassisk fransk baguette är ett långsmalt bröd 65-75 cm långt och 5-6 cm...

    Tid: 30 min (+ 10 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kungsörnen

    253 Kcal / 100g

    600 Kcal / portion

    GBR (GI) 39 / portion

  • Bröd med aprikos och hasselnöt

    Bröd med aprikos och hasselnöt

    Lös mer > Om mjukt bröd.Vattenreduktion: Vattenavdunstning vid bakning a...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    269 Kcal / 100g

    1651 Kcal / portion

    GBR (GI) 51 / portion

  • Spenatkrans (bröd)

    Spenatkrans (bröd)

    Läs mer > Om ljust matbröd.Vattenreduktion: Vattenavdunstning vid baknin...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    266 Kcal / 100g

    1810 Kcal / portion

    GBR (GI) 78 / portion

  • Grahamslimpa med anis

    Grahamslimpa med anis

    Saltmängden är ganska hög, men ger karaktär åt brödet. Det går bra att minska...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    301 Kcal / 100g

    2629 Kcal / portion

    GBR (GI) 87 / portion

  • Skållat solrosbröd

    Skållat solrosbröd

     Skållning innebär att hett vatten hälls över mjöl som då "skållas&...

    Tid: 3 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    251 Kcal / 100g

    1544 Kcal / portion

    GBR (GI) 92 / portion

  • Bröd från Medelhavet

    Bröd från Medelhavet

    Vattenreduktion: Vattenavdunstning vid bakning av bröd beaktas inte automat...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    284 Kcal / 100g

    2324 Kcal / portion

    GBR (GI) 111 / portion

  • Schweiziskt bondbröd

    Schweiziskt bondbröd

    Läs mer > Om ljust bröd.Vattenreduktion: Vattenavdunstning vid bakning a...

    Tid: 3 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    265 Kcal / 100g

    1599 Kcal / portion

    GBR (GI) 111 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem