36 recept med Vitt matbröd ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Focaccia - fugassa genovese
Det finns många varianter alltifrån kexhårda Focaccia seccaen till den mjuka ...
Tid: 1 tim (+ 2 tim 45 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                294 Kcal / 100g
                1509 Kcal / portion
                GBR (GI) 71 / portion
 - 
              
              Ryskt kefirbröd
Använd helst hemlagad färdig kefir (se recept via länk nedan), men kefir kan ...
Tid: 1 tim 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                333 Kcal / 100g
                653 Kcal / portion
                GBR (GI) 73 / portion
 - 
              
              Surdegsbaguette på enkelt sätt
Baguette på surdeg ger ett saftigt och smakrikt bröd. För den som inte själ...
Tid: 1 tim (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                243 Kcal / 100g
                731 Kcal / portion
                GBR (GI) 76 / portion
 - 
              
              Baguette på svenskt enkelt vis
I en bagettedeg ingår egentligen aldrig matfett utan bakas enbart på mjöl, va...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kungsörnen
                270 Kcal / 100g
                763 Kcal / portion
                GBR (GI) 90 / portion
 - 
              
              Poolish, tunn fördeg till brödbak
Bagaren använder i en stor fördeg 0,52% jäst räknat på mjölmängden. Poolish...
Tid: 5 tim 30 min (+ 14 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
                258 Kcal / 100g
                1473 Kcal / portion
                GBR (GI) 95 / portion
 - 
              
              Woll Roll Bread, vitt yllebröd
Brödet fylls på allehanda sätt med salta eller söta ingredienser beroende p...
Tid: 1 tim (+ 2 tim 15 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                271 Kcal / 100g
                1680 Kcal / portion
                GBR (GI) 96 / portion
 - 
              
              Focaccia al rosmarino på fördeg
Focaccia är ett italienskt platt vitt bröd bakat på vetemjöl där matolja...
Tid: 1 tim (+ 14 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
                381 Kcal / 100g
                3804 Kcal / portion
                GBR (GI) 106 / portion
 - 
              
              Strudelteig, österikisk fin pajdeg
Strudeldeg fungerar som inbakningsdeg och kan fyllas på olika sätt efter ...
Tid: 30 min (+ 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                319 Kcal / 100g
                1119 Kcal / portion
                GBR (GI) 114 / portion
 - 
              
              Rostbröd, vitt bröd med mjölk och smör
Mjölk och smör (fett) ger fylligt bröd med finporigt inkråm och mjuk skorpa. ...
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                273 Kcal / 100g
                1974 Kcal / portion
                GBR (GI) 141 / portion
 - 
              
              Bergis, barkis - vitt festbröd
Bergis, i Göteborg kallat barkis, är en svensk variant av det judiska bröde...
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                285 Kcal / 100g
                2041 Kcal / portion
                GBR (GI) 142 / portion