36 recept med Vitt matbröd ¤

  • Focaccia - fugassa genovese

    Focaccia - fugassa genovese

    Det finns många varianter alltifrån kexhårda Focaccia seccaen till den mjuka ...

    Tid: 1 tim (+ 2 tim 45 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    294 Kcal / 100g

    1509 Kcal / portion

    GBR (GI) 71 / portion

  • Ryskt kefirbröd

    Ryskt kefirbröd

    Använd helst hemlagad färdig kefir (se recept via länk nedan), men kefir kan ...

    Tid: 1 tim 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    333 Kcal / 100g

    653 Kcal / portion

    GBR (GI) 73 / portion

  • Surdegsbaguette på enkelt sätt

    Surdegsbaguette på enkelt sätt

    Baguette på surdeg ger ett saftigt och smakrikt bröd. För den som inte själ...

    Tid: 1 tim (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    243 Kcal / 100g

    731 Kcal / portion

    GBR (GI) 76 / portion

  • Baguette på svenskt enkelt vis

    Baguette på svenskt enkelt vis

    I en bagettedeg ingår egentligen aldrig matfett utan bakas enbart på mjöl, va...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kungsörnen

    270 Kcal / 100g

    763 Kcal / portion

    GBR (GI) 90 / portion

  • Poolish, tunn fördeg till brödbak

    Poolish, tunn fördeg till brödbak

    Bagaren använder i en stor fördeg 0,52% jäst räknat på mjölmängden. Poolish...

    Tid: 5 tim 30 min (+ 14 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan

    258 Kcal / 100g

    1473 Kcal / portion

    GBR (GI) 95 / portion

  • Woll Roll Bread, vitt yllebröd

    Woll Roll Bread, vitt yllebröd

    Brödet fylls på allehanda sätt med salta eller söta ingredienser beroende p...

    Tid: 1 tim (+ 2 tim 15 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    271 Kcal / 100g

    1680 Kcal / portion

    GBR (GI) 96 / portion

  • Focaccia al rosmarino på fördeg

    Focaccia al rosmarino på fördeg

    Focaccia är ett italienskt platt vitt bröd bakat på vetemjöl där matolja...

    Tid: 1 tim (+ 14 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan

    381 Kcal / 100g

    3804 Kcal / portion

    GBR (GI) 106 / portion

  • Strudelteig, österikisk fin pajdeg

    Strudelteig, österikisk fin pajdeg

    Strudeldeg fungerar som inbakningsdeg och kan fyllas på olika sätt efter ...

    Tid: 30 min (+ 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    319 Kcal / 100g

    1119 Kcal / portion

    GBR (GI) 114 / portion

  • Rostbröd, vitt bröd med mjölk och smör

    Rostbröd, vitt bröd med mjölk och smör

    Mjölk och smör (fett) ger fylligt bröd med finporigt inkråm och mjuk skorpa. ...

    Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    273 Kcal / 100g

    1974 Kcal / portion

    GBR (GI) 141 / portion

  • Bergis, barkis - vitt festbröd

    Bergis, barkis - vitt festbröd

    Bergis, i Göteborg kallat barkis, är en svensk variant av det judiska bröde...

    Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    285 Kcal / 100g

    2041 Kcal / portion

    GBR (GI) 142 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem