7 recept med Asiatiska såser
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Enkel sojasås
Såsen passar bra till fisk och skaldjur. Ger en lätt asiatisk touch.
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                53 Kcal / 100g
                57 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Murasaki - japansk sojasås
Passar till allehanda japansk och koreansk mat.
Tid: 7 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                79 Kcal / 100g
                73 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Hemlagad sataysås, mild asiatisk jordnötssås
Som alternativ till jordnötter kan jordnötssmör användas. Extra ingredienser ...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                431 Kcal / 100g
                453 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Avancerad sojasås
Passar till fisk, gärna asiatiska rätter.
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                107 Kcal / 100g
                108 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Thaisås
Det finns många thaisåser. Här en av dem. Passar till skaldjur och som dippså...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                148 Kcal / 100g
                112 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Tentsuyu, japansk dippsås till tempura
Det finns lite olika sätt att tillreda denna sås, här två varianter. Såsen an...
Tid: 45 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Anna, Kockskolan
                103 Kcal / 100g
                111 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Sushi-su, sushivinäger
Kombu är en sorts havstång, som antingen kan tillsättas i riskoket, eller vid t...
Tid: 5 min (+ 15 min) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                236 Kcal / 100g
                223 Kcal / portion
                GBR (GI) 16 / portion
 
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
 - Vita såser, bechamelsåser
 - Ljusa såser, veloutesåser
 - Mörka såser, skysåser
 - Smörsåser ¤
 - Hollandaisesåser
 - Oljesås, majonnässåser
 - Senapssåser
 - Salladssås, dressing, pesto
 - Tomatsåser, chilisåser
 - Grillsåser, marinader
 - Asiatiska såser
 - Skum sås, vita krämer ¤
 - Röror till mat och smörgås ¤
 - (Efterrättssås >)