Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 148
            Kcal / portion: 112
            GBR (GI) / port: 3
Recept: 112 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 0%
Kolhydrater: 30%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Sås till skaldjur > Äts ej
Om dippsåser > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (5 min )
- Finhacka löken.
 - Blanda alla ingredienser.
 
Kockens kommentar
Det finns många thaisåser. Här en av dem. Passar till skaldjur och som dippsås.
Passar till
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
 - Vita såser, bechamelsåser
 - Ljusa såser, veloutesåser
 - Mörka såser, skysåser
 - Smörsåser ¤
 - Hollandaisesåser
 - Oljesås, majonnässåser
 - Senapssåser
 - Salladssås, dressing, pesto
 - Tomatsåser, chilisåser
 - Grillsåser, marinader
 - Asiatiska såser
 - Skum sås, vita krämer ¤
 - Röror till mat och smörgås ¤
 - (Efterrättssås >)