Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 148

Kcal / portion: 112

GBR (GI) / port: 3
Recept: 112 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 0%
Kolhydrater: 30%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Sås till skaldjur > Äts ej
Om dippsåser > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (5 min )
- Finhacka löken.
- Blanda alla ingredienser.
Kockens kommentar
Det finns många thaisåser. Här en av dem. Passar till skaldjur och som dippsås.
Passar till
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)