21 recept med Vita såser, bechamelsåser
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Chiliyoghurt med persilja
Passar till stekt kött och fisk. Även som dippsås.
Tid: 12 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Lunchfrämjandet
                94 Kcal / 100g
                119 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Enkel löksås, bondsås
Löksås i sin enklaste form kallas bondsås, ursprungligen bestående av stekf...
Tid: 8 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                117 Kcal / 100g
                132 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Béchamel, vit grundsås
Naturell används grundsåsen till ägg, lutfisk och paltbröd, ibland till ljust...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                125 Kcal / 100g
                119 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Sauce Aurore, vit grundsås med tomatsmak
Såsen passar till ägg, ljust kött som kyckling, kalkon, kalv, lamm, grönsak...
Svarighet: Lätt, Kock:
                137 Kcal / 100g
                158 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Sauce Nantura, fransk krämig skaldjurssås
Detta är ett förenklat recept där hummersoppa används. I Aguste Escoffiers ...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                155 Kcal / 100g
                159 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Sauce soubise, vit löksås
Se film, klicka på "Sauce Recipe STV" under bilden. Bildreceptet ...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                156 Kcal / 100g
                282 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Sauce Mornay, klassisk gratängsås
Mornaysås är en klassisk gratängsås, men som sådan bör den inte innehålla ägg...
Svarighet: Lätt, Kock: Larousse Gastronomique
                171 Kcal / 100g
                185 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Sauce Parisienne/Sauce Allemande, béchamel med grädde och ägg
Såsen passar till ägg, tamfågel, fisk, varma förrätter och till gratäng. ...
Svarighet: Medel, Kock:
                183 Kcal / 100g
                192 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Sauce Crème, vit grundsås med grädde
Sauce Crème kan smaksättas på allehanda sätt, med ädelost, söt gelé, ans...
Svarighet: Lätt, Kock:
                191 Kcal / 100g
                206 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Crema al parmigiano, parmesansås/kräm
Crema al parmigiano är en béchamelsås (vit grundsås) med riven parmesan. I Sv...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                204 Kcal / 100g
                220 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
 - Vita såser, bechamelsåser
 - Ljusa såser, veloutesåser
 - Mörka såser, skysåser
 - Smörsåser ¤
 - Hollandaisesåser
 - Oljesås, majonnässåser
 - Senapssåser
 - Salladssås, dressing, pesto
 - Tomatsåser, chilisåser
 - Grillsåser, marinader
 - Asiatiska såser
 - Skum sås, vita krämer ¤
 - Röror till mat och smörgås ¤
 - (Efterrättssås >)