18 recept med Inlagt grönt, chutney
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Heminlagd ättiksgurka
Pressgurka är i stort sett detsamma som ovan, men som lagts under press (tyng...
Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
                13 Kcal / 100g
                6 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Pressgurka
Passar till allehanda kött-, köttfärs- och fiskrätter. En enklare variant är ...
Tid: 15 min (+ 5 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Sv. Institutet SI
                13 Kcal / 100g
                6 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Pickles
Hemmagjord pickles har en hållbarhet på 6 till 12 månader.Pickles är vara som...
Tid: 15 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                14 Kcal / 100g
                63 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Mormors inlagda saltgurka, västeråsgurka i saltlag
Receptet är hämtat från Prinsessornas Kokbok årgång 1932 (läs mer > Prinse...
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                15 Kcal / 100g
                9 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Inlagd chardonnaygurka med sambal oelek
Tid: 5 min (+ 15 min) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                28 Kcal / 100g
                32 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Hemlagad surkål
Att sura mat är ett gammalt sätt att konservera mat. Att sura kål kan ske på ol...
Tid: 1 tim (+ 450 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
                31 Kcal / 100g
                41 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Konserverad skogssvamp, trattkantareller
Skogsvamp är en av få varor som med fördel kan konserveras när man hittat s...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                32 Kcal / 100g
                100 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Asiagurka, syltgurka på gammalt vis
Gourmetmorsan: Den ligger där fortfarande, i mina föräldrars kök, den där rec...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                46 Kcal / 100g
                48 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Hemsyltad asiagurka (asiegurka)
Asiagurka är en variant av vanlig grön gurka (läs mer > klicka på ingred...
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                57 Kcal / 100g
                79 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Hjortronsyltade kantareller (tillbehör)
Syltad svamp passar utmärkt till kött, i synnerhet till viltkött.
Tid: 20 min (+ 10 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                68 Kcal / 100g
                62 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion