
Asiagurka, syltgurka på gammalt vis
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 46

Kcal / portion: 48

GBR (GI) / port: 2
Recept: 479 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 0%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Skala gurka. Skär på längden och gröp ur kärnhuset med en sked. Skär i bitar. Skala ingefära och skär i bitar. Lägg i kastrull.
- Tillsätt vatten, ättika, socker, kanel och ingefära. Låt koka upp. Rör om så att sockret löser upp sig. Ta av från värmen och låt svalna.
- Häll upp i burkar med tätslutande lock. Ställ kallt. Lång hållbarhet.
- Servera till en härlig köttgryta eller kötträtt.