Hjortronsyltade kantareller (tillbehör)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Sambal oelekpasta }

0.5 

tsk

Hjortronsylt

100.0 

gram

Salt

1.0 

krm

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Hjortronsyltade kantareller (tillbehör)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 68

Kcal / portion: 62

GBR (GI) / port: 1

Recept: 247 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 0%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 91 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Sambal oelekpasta } 0.5 tsk 1%

Hjortronsylt 100.0 gram 73%

Salt 1.0 krm 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min + 10 tim )

  1. Rensa svamp och skär i mindre bitar. Lägg över i en burk eller skål.
  2. Koka upp ättikssprit, vatten och socker. Tillsätt lagerblad, nejlikor, rosépeppar och sambal oelek. Låt koka tills lagen blir simmig. Tillsätt i hjortron och salta.
  3. Slå den varma lagen över svampen. Låt svalna och ställ kallt i ett dygn.

Kockens kommentar

Syltad svamp passar utmärkt till kött, i synnerhet till viltkött.

Passar till

Tjälknul

Rådjursstek

Älgstek

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem