10 recept med Fyllningar
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Svampfyllning till piroger, pajer o.d.
Smakrika svampar i pirog är kanske den bästa fyllningen. Flertalet svampar pa...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                40 Kcal / 100g
                117 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Ost- och spenatfyllning till piroger, pajer o.d.
Allehanda ostar passar som fyllning i piroger. Får- och getostar, mjukostar, ...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                125 Kcal / 100g
                376 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Ansjovis och äggfyllning till piroger, pajer o.d.
Läs mer om piroger och pajer. Klicka på länkar under Kockskolan i ingrediensl...
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                146 Kcal / 100g
                1098 Kcal / portion
                GBR (GI) 53 / portion
 - 
              
              Laxfyllning till piroger, pajer
Annan rökt eller rimmad fisk passar bra i piroger, även lättstekt fisk. Kesel...
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
                159 Kcal / 100g
                609 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Köttfyllning till pirog, paj o.d.
Olika slags kött passar som fyllning- lamm, fågel, fläskkött. Eftersom köttet...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                170 Kcal / 100g
                1332 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Skaldjursstuvning, räkstuvning
Servera skaldjursstuvningen som fyllning i till exempel piroger eller crepes. P...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                171 Kcal / 100g
                352 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Baconfyllning till piroger, pajer o.d.
Variera ingredienser efter egen smak, till exempel med grönsaksinblandning el...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                176 Kcal / 100g
                1295 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Amerikansk stuffing till kalkon
Stuffings i England/USA = fyllning för att ge en anrättningen smak, vanligtvi...
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
                179 Kcal / 100g
                518 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Köttfärsfyllning till pajer, piroger o.d.
Läs mer om piroger och pajer. Klicka på länkar under Kockskolan i ingrediensl...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                194 Kcal / 100g
                1045 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Hemlagad mincemeat, engelsk pajfyllning
Hackad mandel och tärnat syrligt äpple är vanliga ingredienser i mincemeat. S...
Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
                430 Kcal / 100g
                339 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion