
Ansjovis och äggfyllning till piroger, pajer o.d.
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 146

Kcal / portion: 1098

GBR (GI) / port: 53
Recept: 1098 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 6%
Kolhydrater: 18%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (25 min )
- Koka riset i dubbla mängden lättsaltat vatten tills allt vatten har kokat in (cirka 15 minuter). Se anvisning på förpackningen.
- Hårdkoka under tiden ägg i lättsaltat vatten i 7-10 min. Låt svalna. Skala och finhacka.
- Smält lite smör i riset. Tillsätt ägg och ansjovis inklusive spad. Rör om, smaka av med svartpeppar.
- Häll fyllningen på hushållspapper för avrinning. Fyllning i pajer och piroger får inte vara blöt. Låt svalna innan fyllningen används.
Kockens kommentar
Läs mer om piroger och pajer. Klicka på länkar under Kockskolan i ingredienslistan.