
Köttfärsfyllning till pajer, piroger o.d.
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 194

Kcal / portion: 1045

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1045 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 18%
Fett: 12%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Skala och finhacka lök.
- Hetta upp matfett i panna på medelhög värme. Fräs lök och köttfärs några minuter tills färsen fått färg. Rör om så att färsen blir jämt grynig.
- Tillsätt tomatpuré till lagom konsistens. Smaka av med salt, peppar och sambal olelek eller chilipepparsås. Starkt kryddning passar i piroger.
- Häll fyllningen på hushållspapper för avrinning. Fyllning i pajer och piroger får inte vara blöt. Låt svalna innan fyllningen används.
Kockens kommentar
Läs mer om piroger och pajer. Klicka på länkar under Kockskolan i ingredienslistan.