
Laxfyllning till piroger, pajer
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 159

Kcal / portion: 609

GBR (GI) / port: 0
Recept: 609 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 12%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Hårdkoka ägg i lättsaltat vatten i 7-10 minuter. Låt kallna.
- Skär laxen i fina små bitar.
Finhacka ägg, dill och gräslök. - Blanda samtliga ingredienser.
Smaka av med salt och peppar.
Kockens kommentar
Annan rökt eller rimmad fisk passar bra i piroger, även lättstekt fisk. Kesella är ett magrare alternativ istället för gräddfil. Läs mer om piroger och pajer. Klicka på länkar under Kockskolan i ingredienslistan.