24 recept med Kokt lamm, lammgryta

  • Bräserad lammhalsragu, gryta

    Bräserad lammhalsragu, gryta

    Vatten som inte äts = överskottsspad. Portionsmängden är hög tack vare hög ...

    Tid: 3 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    104 Kcal / 100g

    827 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Ragu på glögg och kanelbräserad lammbog, katrinplommon och rostade kastanjer med ört och vitlöksstekt potatis

    Ragu på glögg och kanelbräserad lammbog, katrinplommon och rostade kastanjer med ört och vitlöksstekt potatis

    Med "lammbog" avses ofta även tjockbringan, som också kan använda...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    107 Kcal / 100g

    769 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Lammtagine med dadlar och tomat

    Lammtagine med dadlar och tomat

    I brist på tagine används stor gryta eller kastrull.

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    108 Kcal / 100g

    407 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Nils-Emils lammgryta med karljohansvamp

    Nils-Emils lammgryta med karljohansvamp

    Med "lammbog" avses ofta även tjockbringan, som också kan använda...

    Tid: 1 tim 45 min , Svarighet: Medel, Kock:

    108 Kcal / 100g

    646 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Lammgryta med ris, aubergine och zucchini

    Lammgryta med ris, aubergine och zucchini

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    110 Kcal / 100g

    528 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Indisk lammgryta med yoghurt

    Indisk lammgryta med yoghurt

    Med "lammbog" avses ofta även tjockbringan, som också kan använda...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    111 Kcal / 100g

    737 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Lammfrikassé med örtsmak

    Lammfrikassé med örtsmak

    Med "lammbog" avses ofta även tjockbringan, som också kan använda...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    114 Kcal / 100g

    614 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Fransk lammragu, gryta av lammbringa

    Fransk lammragu, gryta av lammbringa

    Ragu = vanligen gryträtt på bitar av kött, fågel eller vilt. Franska ragoûter =...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    114 Kcal / 100g

    733 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Sikbadj, tunisisk lammgryta

    Sikbadj, tunisisk lammgryta

    Denna lammrätt hittar man i Tunisien.

    Tid: 1 tim 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    117 Kcal / 100g

    329 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Dillkött av lamm

    Dillkött av lamm

    Lammbringan kan bytas ut mot bog eller kalvbringa. Grönsakerna kan bytas ut m...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    129 Kcal / 100g

    630 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem