182 recept med Kalla efterrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Kompott på bär med kanelcrčme
Kompott är fruktkräm som innehåller hela frukter eller fruktbitar. Med ...
Svarighet: Lätt, Kock: Arla
93 Kcal / 100g
207 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Ungersk surkörsbärssoppa, klarbärssoppa
Surkörsbär är för sura i smaken att ätas naturell för de flesta munnar. I stä...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
69 Kcal / 100g
286 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Blåbärstomater med myntasås (efterrätt)
Tid: 17 min , Svarighet: Lätt, Kock:
101 Kcal / 100g
309 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Cheesecake med passion
Klassisk cheesecake är en ugnsbakad efterrätt där krämen blir stabil tack var...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
304 Kcal / 100g
361 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Oeufs ā la neige (Ile flottante) - snöägg flytande i vaniljsås
Oeuf ā la neige är en klassisk fransk efterrätt med anor från 1500-talet.Il...
Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
209 Kcal / 100g
658 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Vaniljglass med romtopf
Receptet är skapat av Mattias Svensson.
Tid: 20 min (+ 48 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
161 Kcal / 100g
467 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Blåbär med färskostcrčme (utan socker)
Canderel kan bytas ut mot strösocker. Var försiktig med svartpepparen som inte ...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
95 Kcal / 100g
148 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Floating island - marängö i vaniljsås
Detta recept är en förenklad variant av det franska originalet Oeufs ā l...
Tid: 12 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
269 Kcal / 100g
484 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ju(v)lig tiramisu
Savoiardikex är långsmala runda kex från Italien, som speciellt används till ...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Rent-a-Chef
115 Kcal / 100g
210 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Tiramisu med bär i kopp
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
271 Kcal / 100g
394 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)