174 recept med Grönt till maten
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Friterad svamp
Friterad svamp passar som tillbehör till alla slags kötträtter, men även till...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
36 Kcal / 100g
14 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Stuvad vitkål (tillbehör)
Byt ut mjölken mot grädde om gräddstuvad kål önskas. Minska samtidigt något p...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
62 Kcal / 100g
146 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rotsellerisallad
Rotselleri kanske man inte spontant tänker på att man kan äta rå. Det är dock e...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
100 Kcal / 100g
71 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Apelsinkokta karotter (morötter)
Karott är en kort, rundad morotssort med varierande färg (violettrött, mörkrö...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
170 Kcal / 100g
87 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Limegrillad tomatsallad
Välj gärna även andra grönsaker.
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
25 Kcal / 100g
49 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Kimchi, koreansk bancha (tillbehör)
Kimchi är en klassisk koreansk sidorätt (bancha) av surade grönsaker server...
Tid: 30 min (+ 144 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
19 Kcal / 100g
23 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rödkålssallad med valnötter till maten
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
217 Kcal / 100g
211 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Rödkålsallad med paranötter, dadlar och apelsin
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
144 Kcal / 100g
282 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Gratinerad fänkål
Passar till allehanda kött, men även till fisk.
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock:
31 Kcal / 100g
23 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grillad bönsallad
Läs mer i Kockskolan > Så grillas grönsaker.
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
73 Kcal / 100g
75 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)