174 recept med Grönt till maten
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Karamelliserad skivad lök
Gul lök lämpar sig särskilt väl att stekas. Röd lök lämpar sig inte lika väl,...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
43 Kcal / 100g
13 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Avokadosalsa
Avokadon bör inte vara för lösa, overmogna för då blir salsan geggig. Skall a...
Svarighet: Lätt, Kock:
100 Kcal / 100g
664 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Gratinerade pepparkaksbetor (tillbehör)
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
134 Kcal / 100g
375 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Grillad fänkål med parmesan och parmachips (tillbehör)
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
117 Kcal / 100g
271 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Bräserad glaserad smålök
Löken täcks inte helt av spadet och är lite svår få att värma runt om. Därför...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
84 Kcal / 100g
155 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Akara, nigeriansk fritterad bönmos
Tricket för att få bönbollarna härligt fluffiga är att mixa smeten riktigt ...
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
177 Kcal / 100g
313 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion
-
Pepparrot- och äppelfraiche
Passar bäst till kallt eller varmt kött t.ex. burgare eller på smörgås.
Tid: 12 min , Svarighet: Lätt, Kock:
194 Kcal / 100g
735 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Grönkålschips
Grönkålen kan också friteras och serveras som drinktilltugg eller till mat....
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
240 Kcal / 100g
100 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pakora, indisk friterad grönsakssnacks
Tänk på att het olja är bränn- och brandfarligt. Läs mer > Så friterar man...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
124 Kcal / 100g
35 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Oignons glacés ā brun, fransk bräserad smålök i brun sås
Passar som tillbehör till mat, särskilt till stekt kött, eller i grytor där...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
67 Kcal / 100g
190 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)