
Koka bönor och annat grönt på grillen
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 97

Kcal / portion: 146

GBR (GI) / port: 10
Recept: 582 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 1%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 5%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min )
- Ställ en kastrull på grillen och värm bönor. Tänk på att katrullhantaget skall tåla värme och blir hett.
Kockens kommentar
Till vissa grillrätter vill man kanske ha något annat än grillade tillbehör, till exempel kokta bönor, kokta grönsaker eller kokt ris. Har man en stor grillyta kan man använda grillen som spis. Tänk på att tillagningstiden ofta är längre än grilltiden.
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)