229 recept med Buljong, såser, röror
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Sauce Madčre/Sauce Porto, brun madeirasås eller portvinssås
En variant av madeirasåsen är Sauce Perigord/Périgueux som innehåller tryff...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
133 Kcal / 100g
155 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce ā la orange, apelsinsås
Detta är en så kallad stekskysås, läs mer > Om stekskysås. Saknas ank...
Tid: 45 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
130 Kcal / 100g
130 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Hemlagad sataysås, mild asiatisk jordnötssås
Som alternativ till jordnötter kan jordnötssmör användas. Extra ingredienser ...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
431 Kcal / 100g
453 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Vinaigrette ā la crčme, dressing med grädde eller gräddfil
Örtkryddor kan vara persilja, gräslök, dragon, körvel eller bara dill. Såse...
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
623 Kcal / 100g
266 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Beurre au citroné, ett annat namn på hollandaise
Detta recept är detsamma som en hollandaisesås som också är en smörsås (se di...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
543 Kcal / 100g
539 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Köttfärssås med oliver
Till denna köttfärssås använde vi svarta oliver men det blir bättre med gröna...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
137 Kcal / 100g
139 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Senapssås med blommig smak till sillen
Denna senapssås passar utmärkt till fisk och skaldjur, framför allt till lax ...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
415 Kcal / 100g
541 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Paprika- och fetaoströra till smörgås
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
172 Kcal / 100g
191 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tzatziki (tsatsiki, cocik) - grundrecept
Tzatziki är en kall vitlökssås från det grekiska köket, känd i hela världen. ...
Tid: 35 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
94 Kcal / 100g
103 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hemlagad fiskbuljong, fiskfond , fumet de poisson
Förutom god smak värdesätts en klar fond och en konsistens som gärna får vara...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
22 Kcal / 100g
47 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)