32 recept med Inälvor
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Ris de Veau Meuničre, enkelpanerad stekt kalvbräss
I filmen smaksätts rätten med pâte d´ail (vilökspasta), vilket är mixad vit...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
165 Kcal / 100g
302 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kalvbräss pesto
Bräss är en körtel, ett organ för immunförsvaret, som finns hos unga ryggrads...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
167 Kcal / 100g
673 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion
-
Pankopanerade lammtestiklar
Skivorna kan med fördel även doppas i frityrsmet och friteras. Läs mer &g...
Svarighet: Medel, Kock:
168 Kcal / 100g
417 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Terrine de Foie Gras - ugnsbakad ank- eller gåslever
Svarighet: Medel, Kock: Cellier du Périgord
172 Kcal / 100g
58 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Fågelpaté
Patén kan med fördel lagas dagen innan den ska ätas, den blir då krämigare, saf...
Tid: 1 tim 5 min , Svarighet: Medel, Kock:
193 Kcal / 100g
207 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rognons de veau sauce Madčre, flamberad kalvnjure i madeirasås
Obs! Flambera utanför spisen om avståndet till fläkten är kort. Se under alla...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
207 Kcal / 100g
956 Kcal / portion
GBR (GI) 17 / portion
-
Ris de veau ā la crčme - gräddstuvad kalvbräss
Om mindre fet grädde används behövs tillsats av lite vetemjöl. Strö i så fall...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
227 Kcal / 100g
384 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Stekt lever ā la Anglaise eller Suédoise
Lever serveras "ā la minute" dvs snabbt lagat och genast serverad. ...
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
229 Kcal / 100g
1047 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Leverpaté med cumberlandsås
Tid: 2 tim (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
252 Kcal / 100g
313 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Dansk leverpastej med cumberlandsås
Tid: 1 tim 55 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
278 Kcal / 100g
254 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion