17 recept med Lever, njure
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Kycklinglever med vindruvor
Blandade rotfrukter kan t.ex. bestå av morötter, palsternacka eller svartrötter...
Tid: 50 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                79 Kcal / 100g
                378 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Lever Petterchelli med paprika och svamp
Lever serveras "ā la minute" dvs snabbt lagat och genast serverad. ...
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                84 Kcal / 100g
                440 Kcal / portion
                GBR (GI) 12 / portion
 - 
              
              Frito Mallorquin på mitt sätt (LCHF)
Dietkokbokens kommentar: Mycket låg portionsvikt (halvportion), vilket är v...
Svarighet: Lätt, Kock:
                109 Kcal / 100g
                256 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Clásica riņones al Jerez, klassisk lammnjure i sherrysås från Jerez
Jerez är huvudstad i den spanska provinsen Cádiz i sydvästra hörnet av Spa...
Tid: 1 tim (+ 10 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                112 Kcal / 100g
                601 Kcal / portion
                GBR (GI) 10 / portion
 - 
              
              Rein d´agneau de Bercy, lammnjure med ljus vitvinssås från Bercy
Lammnjure kan bytas ut med grisnjure eller kalvnjure. Läs mer > Om njure.Ā...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
                120 Kcal / 100g
                546 Kcal / portion
                GBR (GI) 12 / portion
 - 
              
              Levergryta med fläsk
Lever får den inte stekas för hårt för då blir konsistensen torr och gummia...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                121 Kcal / 100g
                491 Kcal / portion
                GBR (GI) 8 / portion
 - 
              
              Kycklingleversauté
Starkvinet kan utelämnas. Om burksvamp, utnyttja spadet. Sautén passar även bra...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                129 Kcal / 100g
                722 Kcal / portion
                GBR (GI) 18 / portion
 - 
              
              Rognons de porc ā la crčme, njurragu
I stället för grisnjure kan kalv- eller lammnjure användas.
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                141 Kcal / 100g
                562 Kcal / portion
                GBR (GI) 13 / portion
 - 
              
              Klassisk korvkaka (leverpudding) med vitkålslingon
Korvkaka är en gammal klassiker, ett sätt att ta tillvara lite simplare...
Svarighet: Medel, Kock:
                150 Kcal / 100g
                705 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Hökarepanna i smördegspaket
Detta recept är en variant av klassisk engelsk Steak and kidney pie (se dito ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
                158 Kcal / 100g
                579 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion