179 recept med Nöt, oxkött
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Bräserad högrevsstek
Högrev är ett smakrikt kött med varierande mörhetsgrad. Högrevskärnan är mö...
Tid: 30 min (+ 5 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
119 Kcal / 100g
601 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Klassisk slottsstek, Herrgårdsstek
Slottstek var förr klassisk finmat på söndagar. För elegantare sås, smaksätt ...
Tid: 2 tim 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
119 Kcal / 100g
679 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Grillad baconlindad oxfilé med grillad sötpotatis
Sötpotatis måste grillas hel, det går inte att grilla den i bitar eller skivo...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock:
119 Kcal / 100g
610 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Elefantöra
Elefantöra är en förstorad lövbiff och kan varieras på många sätt. Pepparrot ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
120 Kcal / 100g
559 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Entrecoterulader med rödbetssalsa
Denna rätt kan fungera som förrätt. Halvera i så fall ingrediensmängderna och...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock:
120 Kcal / 100g
629 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Stekt biff med äppel- och rödvinschutney
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
120 Kcal / 100g
545 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
St. Patricks Corned Beef and Cabbage, kokt oxbringa med kål
Klassisk irländsk kötträtt. St. Patrick = irländskt skyddshelgon som levde ...
Tid: 1 tim (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
123 Kcal / 100g
573 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Långsamt ugnslagad högrevsstek av högrevskärna/högrevshjärta
Köttet på högreven närmast entrecoten är mörast och snarlikt entrecote. O...
Tid: 30 min (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
124 Kcal / 100g
548 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Ugnslagad marinerad oxbringa
Stektiden är kort och stor risk finns att köttet inte blir tillräckligt mört....
Tid: 2 tim 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
124 Kcal / 100g
651 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Bulgogi - koreansk biff
Bulgogi betyder på koreanska "eldkött". Det är marinerat kött som f...
Tid: 1 tim (+ 48 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
125 Kcal / 100g
684 Kcal / portion
GBR (GI) 15 / portion