179 recept med Nöt, oxkött

  • Bräserad högrevsstek

    Bräserad högrevsstek

    Högrev är ett smakrikt kött med varierande mörhetsgrad. Högrevskärnan är mö...

    Tid: 30 min (+ 5 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    119 Kcal / 100g

    601 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Klassisk slottsstek, Herrgårdsstek

    Klassisk slottsstek, Herrgårdsstek

    Slottstek var förr klassisk finmat på söndagar. För elegantare sås, smaksätt ...

    Tid: 2 tim 20 min , Svarighet: Medel, Kock:

    119 Kcal / 100g

    679 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Grillad baconlindad oxfilé med grillad sötpotatis

    Grillad baconlindad oxfilé med grillad sötpotatis

    Sötpotatis måste grillas hel, det går inte att grilla den i bitar eller skivo...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock:

    119 Kcal / 100g

    610 Kcal / portion

    GBR (GI) 11 / portion

  • Elefantöra

    Elefantöra

    Elefantöra är en förstorad lövbiff och kan varieras på många sätt. Pepparrot ...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    120 Kcal / 100g

    559 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Entrecoterulader med rödbetssalsa

    Entrecoterulader med rödbetssalsa

    Denna rätt kan fungera som förrätt. Halvera i så fall ingrediensmängderna och...

    Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    120 Kcal / 100g

    629 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Stekt biff med äppel- och rödvinschutney

    Stekt biff med äppel- och rödvinschutney

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    120 Kcal / 100g

    545 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • St. Patricks Corned Beef and Cabbage, kokt oxbringa med kål

    St. Patricks Corned Beef and Cabbage, kokt oxbringa med kål

    Klassisk irländsk kötträtt. St. Patrick = irländskt skyddshelgon som levde ...

    Tid: 1 tim (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    123 Kcal / 100g

    573 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Långsamt ugnslagad högrevsstek av högrevskärna/högrevshjärta

    Långsamt ugnslagad högrevsstek av högrevskärna/högrevshjärta

    Köttet på högreven närmast entrecoten är mörast och snarlikt entrecote. O...

    Tid: 30 min (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    124 Kcal / 100g

    548 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Ugnslagad marinerad oxbringa

    Ugnslagad marinerad oxbringa

    Stektiden är kort och stor risk finns att köttet inte blir tillräckligt mört....

    Tid: 2 tim 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    124 Kcal / 100g

    651 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Bulgogi - koreansk biff

    Bulgogi - koreansk biff

    Bulgogi betyder på koreanska "eldkött". Det är marinerat kött som f...

    Tid: 1 tim (+ 48 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    125 Kcal / 100g

    684 Kcal / portion

    GBR (GI) 15 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem