Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 137

Kcal / portion: 521

GBR (GI) / port: 1
Recept: 2086 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 7%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Krossade tomater 1.0 burk 4%
Köttbuljong avfettad 1.0 dl 0%
Oregano 0%
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning
- Skiva mozzarella. Finskiva lök.
- Platta ut biffarna något. Vispa upp äggen med salt. Blanda mjöl och peppar. Dubbeltpanera biffarna först i mjöl, sen ägg och slutligen i mjöl igen.
- Hetta upp oljan i en djub panna. Stek biffarna tills de är jämnt brynta och krispiga på båda sidor. Lägg biffarna på ett ugnssäkert fat. Lägg en skiva skinka, en skiva ost och några lökringar på varje biff.
- Koka upp tomaterna i en kastrull och tillsätt buljong och oregano. Häll såsen över biffarna. Ställ in fatet i ugnen ca 8-10 minuter, tills osten har smält.
- Servera med potatisgratäng eller råstekt potatis.