179 recept med Nöt, oxkött
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Saltrulle
Rullen är en hård muskel från nötkreaturet, men den går att tillaga så att ...
Tid: 4 tim (+ 48 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Svenskt Kött
                137 Kcal / 100g
                206 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Bräserad oxlägg
Oxmärg som anges i receptet är den mängd som medföljer oxläggsskivorna, ska...
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                99 Kcal / 100g
                632 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Kokt rimmad oxbringa med rotmos
Är köttet hemrimmat i lake bör det ligga i rikligt med vatten 2-3 timmar inna...
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                141 Kcal / 100g
                728 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Färskkokt oxbringa med pepparrotssås
Oxbringa med ben ger mer skam än utan. Köttet kan även serveras kallt. Låt de...
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                139 Kcal / 100g
                832 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Kokt rimmad oxbringa med asiatiska smaker
Läs om oxbringa > klicka på ingrediensen. Bringa kräver lång tillagnings...
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Arla
                173 Kcal / 100g
                889 Kcal / portion
                GBR (GI) 9 / portion
 - 
              
              Långkokt nötrulle med buljongkokta rotsaker och senapsgräddfil
Långkokt magert kött och rotsaker. Nyttigt och gott.
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                53 Kcal / 100g
                334 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Bollito misto med bagnet verde - blandat kokt med klassisk persiljeröra
Husmanskost från Italien. Bollito misto = blandat kokt. Bagnet verde är en kl...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                212 Kcal / 100g
                804 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Wok med grönsaker och lövbiff i sojasås
Lövbiff är en tunn skiva nötkött. vanligtvis av nötinnanlår. Läs mer på ing...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                76 Kcal / 100g
                380 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Bulgogi, koreanskt eldkött
Bulgogi betyder eldkött vilket inte syftar på rättens kryddighet utan på ti...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                205 Kcal / 100g
                654 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Salta biten med impotatis, rimmad kokt oxbringa eller nötrulle
På den gamla goda tiden var Salta biten en uppskattad söndagsfrukos...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                226 Kcal / 100g
                875 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion