Bulgogi, koreanskt eldkött
Kalori- och GI:
Kcal / 100 gram: 205
Kcal / portion: 654
GBR (GI) / port: 2
Recept: 2615 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 15%
Fett: 10%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Så pannsteks entrecote > Äts ej
Om kimchi > Äts ej
...
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (30 min + 2 tim )
- Skiva entrecote tunt, strimla köttet. Skär salladslök i tunna skivor. Pressa vitlök.
- Marinering: Blanda marinad och tillsätt köttet. Låt stå i cirka 2 timmar. Rör om efter en timme.
- Hetta upp matolja i stekpanna på hög värme. Snabbtstek köttet ett par minuter.
- Servera med glasnudlar eller ris, sallat och eventuellt lite kimchi.