41 recept med Pannkaka, crepes, blinis
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Quinoaplättar med päronsalsa
Detta är andrapriset i "Flippa Sveriges bästa pannkaka" 2008, en tävl...
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock: Barnens Bästa
121 Kcal / 100g
59 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Friluftsplättar utan mjölk och ägg
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
151 Kcal / 100g
59 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
LCHF-pannkakor
LCHF pannkakor med mandelmjöl. Pannkakor utan vetemjöl eller socker. Med ägg, m...
Svarighet: Lätt, Kock:
359 Kcal / 100g
85 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Plättar, pannkakor utan ägg, grundrecept
Det är lite svårt att få pannkakor utan ägg att hålla ihop. Grädda små pannka...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
169 Kcal / 100g
104 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ugnsbakad pumpapannkaka
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
136 Kcal / 100g
147 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Majsplättar med salsa, rucolasallad och parmesanost
Stekta plättar kan frysas och sedan värmas t.ex. i microvågsugn. Canderel kan b...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
108 Kcal / 100g
147 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Amerikanska blåbärspannkakor
Gör din egen chokladsås, det är enkelt. Se recept via länkar nedan. Läs mer &...
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
196 Kcal / 100g
157 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Blinier/blinis/boveteplättar - grundrecept
Gräddfil kan ersättas med mjölk, grädde, filmjölk eller öl. Ibland ingår vatt...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
171 Kcal / 100g
167 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Rösjöpankis (pannkaka)
Detta är det vinnande förslaget i "Flippa Sveriges Bästa Pannkaka"2...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Barnens Bästa
170 Kcal / 100g
180 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Crępes ā la Danny Kaye
Egentligen skall det vara vita sparrisknoppar, men vi har valt grön sparris o...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
195 Kcal / 100g
207 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion