Ugnsbakad pumpapannkaka
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal pannkakor: 4

Kockskolan:

 

Om pannkakor >

 

 

Om pumpor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ugnsbakad pumpapannkaka

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 136

Kcal / portion: 147

GBR (GI) / port: 3

Recept: 587 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 5%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 108 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om pannkakor > Äts ej

Om pumpor > %

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (1 tim )

  1. Sätt ugnen på 200ºC.
  2. Lägg bakplåtspapper på ugnsplåtar. Skala och kärna ur pumpan. Skär den i grova bitar och lägg på plåten. Rosta pumpan i ugnen i 20 minuter. Ta ut och låt svalna.
  3. Grovriv cheddar. Blanda i mixer pumpa, ägg, vetemjöl, cheddar, salt och peppar. Mixa.
  4. Fetta in portionsstora ugnsfasta formar och häll i smeten. Eller lägg ut smörpapper på plåten och forma runda pannkakor med hjälp av en springformskant.
  5. Sätt in i ugnen i 20 minuter.
  6. Skala och tunnskiva vitlök. Hetta upp olja i stekpanna. Lägg i vitlök och salviablad. Fräs tills löken fått lite färg. Lägg detta på pannkakorna.

Alternativ

Fläskpannkaka med äpple och vitkålssallad

Fläskpannka med lingon

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem