Fläskpannkaka med äpple och vitkålsallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om pannkakor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fläskpannkaka med äpple och vitkålsallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 180

Kcal / portion: 942

GBR (GI) / port: 6

Recept: 3767 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 11%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 524 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om pannkakor > %

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (35 min )

  1. Tärna fläsk. Skär äpplen i klyftor.
  2. Vispa ihop ägg och hälften av mjölet. Tillsätt hälften av mjölken. Sedan restan av mjölet. Sedan restan av mjölken.
  3. Stek fläsket knaprigt i sitt eget fett. Lägg i äppelklyftorna. Stek i 5 minuter. Tag upp och låt rinna av lite. Blanda med smeten. Stek pannkakor i en stekpanna.
  4. Skiva vitkål tunt. Filea apelsinerna. Pressa resten. Blanda fileerna med vitkålen. Blanda med olja, apelsinjuicen salt och peppar. Krama kålen lite.
  5. Rulla ihop pannkakorna. Ät dem kalla utomhus tillsammans med vitkålen.

Kockens kommentar

Ta med fläskpannkaka på utflykten så orkar du mycket mer.

Alternativ

Fläskpannkaka med lingon

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem