187 recept med Bröd, matbröd

  • Rosenbröd, kuvertbröd

    Rosenbröd, kuvertbröd

    Rosenbröd är, enligt Matlexikon åttonde upplagan år 1956, "ett litet vit...

    Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    310 Kcal / 100g

    154 Kcal / portion

    GBR (GI) 11 / portion

  • Ciabatta på enkelt vis

    Ciabatta på enkelt vis

    Ciabatta betyder på italienska "toffel", vilket man förstår när man...

    Tid: 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    262 Kcal / 100g

    530 Kcal / portion

    GBR (GI) 48 / portion

  • Fröknäckebröd med solros- och linfrö, glutenfritt

    Fröknäckebröd med solros- och linfrö, glutenfritt

    Välj fröer enligt egen smak - solroskärnor, sesamfrön, linfrö, pumpakärnor,...

    Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    535 Kcal / 100g

    53 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Ljus kavring med filmjölk

    Ljus kavring med filmjölk

    Klassiskt är att baka kavring av rågmjöl (se recept via länk nedan), men de...

    Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    254 Kcal / 100g

    1061 Kcal / portion

    GBR (GI) 65 / portion

  • Kryddigt knäckebröd av vete och råg

    Kryddigt knäckebröd av vete och råg

    Saltmängden är ganska hög, men ger karaktär åt brödet. Det går bra att minska...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    371 Kcal / 100g

    271 Kcal / portion

    GBR (GI) 23 / portion

  • Scones med timjan

    Scones med timjan

    Bakpulverbröd är det enklaste och snabbaste brödet man kan baka. Degen skall in...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    317 Kcal / 100g

    352 Kcal / portion

    GBR (GI) 22 / portion

  • Schweiziskt bondbröd

    Schweiziskt bondbröd

    Läs mer > Om ljust bröd.Vattenreduktion: Vattenavdunstning vid bakning a...

    Tid: 3 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    265 Kcal / 100g

    1599 Kcal / portion

    GBR (GI) 111 / portion

  • Smakrika solroskusar, kuvertbröd

    Smakrika solroskusar, kuvertbröd

    Kuse kallades förr bröd av växlande form och beskaffenhet. Oftast en figurfor...

    Tid: 1 tim (+ 2 tim 15 min) , Svarighet: Medel, Kock:

    275 Kcal / 100g

    162 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Rågsiktsbröd med fördeg

    Rågsiktsbröd med fördeg

    Fördeg används för att ge brödet extra smak. Läs mer > Om fördeg, raskdeg....

    Tid: 3 tim (+ 48 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan

    250 Kcal / 100g

    2852 Kcal / portion

    GBR (GI) 244 / portion

  • Ciabatta på vek (lös) vik-stretchad deg

    Ciabatta på vek (lös) vik-stretchad deg

    Ciabatta betyder på italienska toffel, vilket man förstår när man ser forme...

    Tid: 1 tim (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    254 Kcal / 100g

    413 Kcal / portion

    GBR (GI) 54 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem