17 recept med Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk

  • Kokta grisfötter aladåb (i gelé)

    Kokta grisfötter aladåb (i gelé)

    Både färska och rimmade grisfötter kan användas. Rimmade saltas inte. De kan ...

    Tid: 4 tim (+ 12 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    132 Kcal / 100g

    625 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Bräserad hel fläskkarré

    Bräserad hel fläskkarré

    Fläskkarré är fettrikt och tål att långkokas utan att bli torrt. Läs mer &g...

    Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    133 Kcal / 100g

    671 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Bräserad fläskytterfilé (urbenad kotlett)

    Bräserad fläskytterfilé (urbenad kotlett)

    Tid: 1 tim 30 min (+ 10 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    148 Kcal / 100g

    216 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Bräserad griskind med polenta och salsa verde

    Bräserad griskind med polenta och salsa verde

    I filmen sätts rätten in i ugn 180°C och täcks över med aluminiumfolie så a...

    Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    149 Kcal / 100g

    857 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Rullsylta med rödbetor och kokt potatis

    Rullsylta med rödbetor och kokt potatis

    Rullsyltan pressas för att driva ut vatten ur syltan. På så sätt får syltan f...

    Tid: 2 tim 30 min (+ 12 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    222 Kcal / 100g

    1073 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Bräserad bogbladsstek

    Bräserad bogbladsstek

    Bogbladsstek är fläskbog utan svål och fettkappa. Ben utgör cirka hälften a...

    Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    226 Kcal / 100g

    338 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Pressylta

    Pressylta

    I stället för fläsklägg kan man ta kalvlägg och i så fall byta ut kalvköttet ...

    Tid: 3 tim (+ 10 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock:

    332 Kcal / 100g

    597 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem