17 recept med Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Kokta grisfötter aladåb (i gelé)
Både färska och rimmade grisfötter kan användas. Rimmade saltas inte. De kan ...
Tid: 4 tim (+ 12 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
132 Kcal / 100g
625 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Bräserad hel fläskkarré
Fläskkarré är fettrikt och tål att långkokas utan att bli torrt. Läs mer &g...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
133 Kcal / 100g
671 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Bräserad fläskytterfilé (urbenad kotlett)
Tid: 1 tim 30 min (+ 10 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
148 Kcal / 100g
216 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Bräserad griskind med polenta och salsa verde
I filmen sätts rätten in i ugn 180°C och täcks över med aluminiumfolie så a...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
149 Kcal / 100g
857 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rullsylta med rödbetor och kokt potatis
Rullsyltan pressas för att driva ut vatten ur syltan. På så sätt får syltan f...
Tid: 2 tim 30 min (+ 12 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
222 Kcal / 100g
1073 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Bräserad bogbladsstek
Bogbladsstek är fläskbog utan svål och fettkappa. Ben utgör cirka hälften a...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
226 Kcal / 100g
338 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pressylta
I stället för fläsklägg kan man ta kalvlägg och i så fall byta ut kalvköttet ...
Tid: 3 tim (+ 10 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock:
332 Kcal / 100g
597 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv