18 recept med Surdegsbröd

  • Bigabröd, vitt surdegsbröd med färdig surdegsgrund

    Bigabröd, vitt surdegsbröd med färdig surdegsgrund

    Degen skall vara mycket lös och måste knådas ordentligt. Desto mer knådning, ...

    Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kronjäst

    241 Kcal / 100g

    999 Kcal / portion

    GBR (GI) 99 / portion

  • Mandelmanns ljusa surdegsbröd

    Mandelmanns ljusa surdegsbröd

    För detaljerad beskrivning, förklaringar och alternativa bakmetoder, se > ...

    Tid: 45 min (+ 16 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan

    235 Kcal / 100g

    2626 Kcal / portion

    GBR (GI) 215 / portion

  • Glutenfritt surdegsbröd

    Glutenfritt surdegsbröd

    De glutenfria bröd som kan köpas i handeln brukar innehålla runt 5% fett, med...

    Svarighet: Medel, Kock: Kungsörnen

    255 Kcal / 100g

    1607 Kcal / portion

    GBR (GI) 152 / portion

  • Rågsurdegsbröd med frukt- och nötter

    Rågsurdegsbröd med frukt- och nötter

    Surdegsbröd har lätt syrligt smak, segt tuggmotstånd och är saftigare än vanl...

    Tid: 6 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    261 Kcal / 100g

    2038 Kcal / portion

    GBR (GI) 49 / portion

  • Surdegsbröd med honung

    Surdegsbröd med honung

    För detaljerad beskrivning, förklaringar och alternativa bakmetoder, se >...

    Tid: 6 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    248 Kcal / 100g

    2116 Kcal / portion

    GBR (GI) 162 / portion

  • Saftigt ljust surdegsbröd med sirap

    Saftigt ljust surdegsbröd med sirap

    För detaljerad beskrivning, förklaringar och alternativa bakmetoder, se >...

    Tid: 6 tim (+ 12 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    243 Kcal / 100g

    2173 Kcal / portion

    GBR (GI) 193 / portion

  • Citron- och basilikabröd med surdegsgrund

    Citron- och basilikabröd med surdegsgrund

    Smakrikt matbröd med syrlig fräschör. Doppa gärna i rapsolja med blommig smak...

    Svarighet: Medel, Kock:

    245 Kcal / 100g

    527 Kcal / portion

    GBR (GI) 17 / portion

  • Succariebröd, Karl XII fältbröd i Norge 1718

    Succariebröd, Karl XII fältbröd i Norge 1718

    Skorporna blev väldigt hårda och måste doppas i vatten, öl eller vin för at...

    Svarighet: Lätt, Kock: Karl XII

    82 Kcal / 100g

    330 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem