Kokta rotfrukter (8 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
-
[1]
-
-
Kokta rotfrukter
Tid: 20 min , Svårighet: Mkt lätt
52 Kcal / 100g
61 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Kokta svartrötter
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
81 Kcal / 100g
68 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Apelsinkokta karotter (morötter)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
170 Kcal / 100g
87 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Vichykokta morötter
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt
39 Kcal / 100g
96 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Kokta rödbetor - lätt måltid eller tillbehör
Tid: 1 tim , Svårighet: Mkt lätt
55 Kcal / 100g
146 Kcal / portion
GBR (GI) 18 / portion
-
Apelsin- och myntadoftande rödbetor (lätt måltid eller tillbehör)
Tid: 2 tim , Svårighet: Lätt
101 Kcal / 100g
210 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Palsternackschutney med doft av glögg (tillbehör)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
101 Kcal / 100g
216 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Crêpesknyten med rotfrukter
Tid: 50 min (+ 1 tim) , Svårighet: Medel
137 Kcal / 100g
232 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
-
[1]
-