Anka och gås (17 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Helstekt gås utan krås (grundrecept)
Tid: 4 tim , Svårighet: Avancerat
195 Kcal / 100g
395 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ankbröst med pumpa, brysselkål och vinägersky
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Halvavancerat
96 Kcal / 100g
491 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Sprängd (rimmad) gås utan krås
Tid: 2 tim 30 min (+ 120 tim) , Svårighet: Avancerat
332 Kcal / 100g
538 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Marinerad anka med smak av apelsin och fikon
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel
123 Kcal / 100g
590 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Ugnslagat ank- eller gåsbröst med rödlökssky, brysselkål, äpple och hasselbackspotatis
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel
133 Kcal / 100g
626 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Hel ugnslagad apelsinanka
Svårighet: Medel
304 Kcal / 100g
662 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Gåsbröst ā la anka på päronbädd
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt
245 Kcal / 100g
715 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Grillade ankbröst med het sås
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
212 Kcal / 100g
804 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Confit de Canard, uppvärmd konservanka
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt
305 Kcal / 100g
933 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Helstekt gås till fest
Tid: 3 tim 30 min , Svårighet: Avancerat
140 Kcal / 100g
951 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion