Anka och gås (17 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Helstekt gås utan krås (grundrecept)
Tid: 4 tim , Svårighet: Avancerat
195 Kcal / 100g
395 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Helstekt gås till fest
Tid: 3 tim 30 min , Svårighet: Avancerat
140 Kcal / 100g
951 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Gåsbröst ā la anka på päronbädd
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt
245 Kcal / 100g
715 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Ugnslagat ank- eller gåsbröst med rödlökssky, brysselkål, äpple och hasselbackspotatis
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel
133 Kcal / 100g
626 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Sprängd (rimmad) gås utan krås
Tid: 2 tim 30 min (+ 120 tim) , Svårighet: Avancerat
332 Kcal / 100g
538 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Canard/caneton ā la presse - pressad anka, även kallad ā la rouennaise eller canard au sang (blodanka)
Tid: 1 tim , Svårighet: Avancerat
488 Kcal / 100g
1016 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Apelsinanka
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel
261 Kcal / 100g
1221 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Canard aux Montmorency, anka med körsbärssås
Tid: 1 tim , Svårighet: Halvavancerat
247 Kcal / 100g
1604 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Marinerad anka med smak av apelsin och fikon
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel
123 Kcal / 100g
590 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Glaserade ankbröst med hasselbackspotatis
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svårighet: Medel
331 Kcal / 100g
1273 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion