Buljonger, fonder (9 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
-
[1]
-
-
Hemlagad oxbuljong, oxfond (viltbuljong, viltfond, mörk buljong, enkel buljong)
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svårighet: Medel
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hemlagad kalvbuljong, kalvfond (ljus köttbuljong)
Tid: 30 min (+ 5 tim) , Svårighet: Medel
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hemlagad ljus hönsbuljong, hönsfond (kycklingbuljong, kycklingfond)
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svårighet: Medel
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Klassisk viltsky (buljong)
Tid: 5 tim , Svårighet: Lätt
22 Kcal / 100g
40 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hemlagad fiskbuljong, fiskfond , fumet de poisson
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt
22 Kcal / 100g
47 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hemlagad buljong, fond eller soppa av hummerskal
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt
93 Kcal / 100g
111 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hemlagad kräftbuljong, kräftfond, kräftsoppa av sötvattenskräftor
Tid: 1 tim 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt
106 Kcal / 100g
112 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hemlagad räkbuljong, räkfond
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svårighet: Medel
55 Kcal / 100g
122 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hemlagad havskräftbuljong, kräftfond
Svårighet: Medel
43 Kcal / 100g
150 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
-
[1]
-