Recept som passar till Laurent-Perrier Brut
Antal recept: 96 st
-
Ugnsbakad rödspätta med råstekt potatis och vitlökssmör
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Hummer med ingefärssås
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ugnsbakad gös med primörer och örtsmör
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Grillad apelsinmakrill med grillad citronsallad
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Saffransdoftande skaldjursgryta med lax och rotfrukter
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Soja- och limemarinerad laxfilé
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rotfruktsgryta med gambas (lätt måltid)
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Ingefärsbakad sej med sötsyrlig blomkål
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Grillad lax med sparris- och färskpotatissallad
Tid: 40 min , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Carina Brydling