Recept med Om inkokning, aladåb ¤
Antal recept: 23 st
- 
                
                  
                
                Klassisk inkokt makrill, kokt makrill
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Jambon de Persil - skinkaladåb
Tid: 20 min (+ 10 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Kokta grisfötter aladåb (i gelé)
Tid: 4 tim (+ 12 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Senapspanerade stekta grisfötter
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Kokospäron med glöggsmak
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Fläderinkokt regnbåge (regnbågslax) med citrusyoghurt
Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Inkokt lax med svensk Caesarsås
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Arla
 - 
                
                  
                
                Annes i ättika inkokta sommarlax
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Inkokta päron med citron och svartpeppar
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Vegetarisk grönsaksaladåb
Tid: 45 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan