Recept med Om ägg, så används ägg
Antal recept: 12 st
-
Fransk maräng, spröd vanlig maräng - marängtoppar
Tid: 30 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Krämig räkomelett med fetaost och spenat
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Ostsufflé till efterrätt
Tid: 50 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Pocherade ägg, förlorade ägg
Tid: 10 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Spröd marängbotten av fransk maräng
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Svensk champinjonomelett med tomatsallad
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Maximillian
-
Dashi-maki tamago - rullad japansk omelett
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Äggröra, scrambled eggs, oeuf brouillé - svensk, amerikansk, engelsk och fransk
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Usuyaki tamago, japansk omelett
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Vegetarisk kålrot- och morotslåda
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Peter, Naturskyddsföreningen