Recept med Om brödbakning matbröd
Antal recept: 70 st
-
Oststänger av smördeg
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Fröknäcke grundrecept
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Smördegsinbakad hel basilikabrie (ostefterrätt)
Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rågsurdegsgrund, surdegsgrund på råg eller rågsikt
Tid: 15 min (+ 120 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Pizza calzone, inbakad byxpizza
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Inbakad köttfärs
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bigabröd, vitt surdegsbröd med färdig surdegsgrund
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kronjäst
-
Filodegsinbakade sparrisstänger (plockmat)
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Baguette på varmjäst fördeg
Tid: 1 tim (+ 12 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kungsörnen
-
Buttermilk fried chicken, filmjölksmarinerad friterad kyckling
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan