Recept med Smälta, temperera choklad
Antal recept: 77 st
-
Chokladdoppade praliner - grundrecept
Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Limepraliner utan tillsatt socker
Tid: 20 min (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Rent-a-Chef
-
Chocolate Brownie
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Chokladmoussetårta med kaffesmak
Tid: 1 tim (+ 12 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Chokladmousse med karamelliserat äpple
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Temperera choklad, IMP-metoden och tablering
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Chokladtryffel med nougat
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Fudge brownie, amerikansk kladdkaka
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Franska churros, krispiga bakverk
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Mjölkchokladtryfflar med saffransmak
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan