Kockskolan's kök
Recept
Inälvor
Antal recept: 10 st
-
Ris de veau, stekt kalvbräss i bit
Svårighet: Lätt,
-
Rognons de porc ā la crčme, njurragu
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt,
-
Ragnons de veau Bordelaise, bräserad kalvnjure i rödvinssås
Tid: 2 tim 30 min , Svårighet: Medel,
-
Rognons de veau sauce Madčre, flamberad kalvnjure i madeirasås
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt,
-
Ris de Veau Meuničre, enkelpanerad stekt kalvbräss
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt,
-
Stekt blodpudding med fläsk och lingon
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt,
-
Clásica riņones al Jerez, klassisk lammnjure i sherrysås från Jerez
Tid: 1 tim (+ 10 tim) , Svårighet: Medel,
-
Stekt lever ā la Anglaise eller Suédoise
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt,
-
Kycklingleversauté
Tid: 30 min , Svårighet: Medel,