Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Kockskolan
  • » Recept
Kockskolan

Kockskolan's kök

 
  • Recept

Konfekt och godis ¤

Antal recept: 41 st

  • [1]

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • Nästa

  • Smälta choklad - recept

    Smälta choklad

    Tid: 15 min , Svårighet: Lätt,

  • Hemlagad suckat - recept

    Hemlagad suckat

    Tid: 5 tim (+ 96 tim) , Svårighet: Medel,

  • Konditorns pralinganache - recept

    Konditorns pralinganache

    Tid: 30 min , Svårighet: Lätt,

  • Kanderade juläpplen med, eller utan mandelfyllning - recept

    Kanderade juläpplen med, eller utan mandelfyllning

    Tid: 45 min , Svårighet: Lätt,

  • Kanderade brända mandlar - recept

    Kanderade brända mandlar

    Tid: 20 min , Svårighet: Lätt,

  • Forma marsipanrosor - recept

    Forma marsipanrosor

    Tid: 30 min , Svårighet: Lätt,

  • Temperera choklad, IMP-metoden och tablering - recept

    Temperera choklad, IMP-metoden och tablering

    Tid: 45 min , Svårighet: Medel,

  • Chokladdoppade praliner - grundrecept - recept

    Chokladdoppade praliner - grundrecept

    Tid: 2 tim , Svårighet: Halvavancerat,

  • Ganache till chokladtryffel, chokladkräm och mjuk chokladglasyr - recept

    Ganache till chokladtryffel, chokladkräm och mjuk chokladglasyr

    Tid: 20 min , Svårighet: Lätt,

  • [1]

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • Nästa

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Köttfärs
  • Fågel, kyckling
  • Potatisrätter
  • Soppor
  • Inälvor
  • Pizza, texmex, piroger ¤
  • Lamm
  • Kalv
  • Sallader, gröna rätter
  • Fläsk, korv
  • Äggrätter, osträtt
  • Smörgåsar
  • Vilt
  • Nöt, oxkött
  • Pannkaka, crepes, blinis
  • Matpajer
  • Pasta-, nudel-, risrätter
  • Skaldjur
  • Fisk
  • Baka och frukost
  • Bröd, matbröd
  • Frukost, mellanmål
  • Pajer, tårtor, bakelser
  • Bullar, finbröd, kakor ¤
  • Till maten
  • Potatis till maten
  • Pasta, ris mm till mat
  • Annat gott till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Grönt till maten
  • Efterrätt
  • Efterrättssåser, krämer ¤
  • Konfekt och godis ¤
  • Kalla efterrätter
  • Varma efterrätter
  • Smått och gott
  • Smårätter
  • Sillrätter, SOS
  • Förrätter

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner