Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Kockskolan
  • » Recept
Kockskolan

Kockskolan's kök

 
  • Recept

Nöt, oxkött

Antal recept: 49 st

  • [1]

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • 6

  • Nästa

  • Oxfilé med bearnaise, stekt svamp och råstekt potatis - recept

    Oxfilé med bearnaise, stekt svamp och råstekt potatis

    Tid: 50 min , Svårighet: Medel,

  • Elefantöra - recept

    Elefantöra

    Tid: 30 min , Svårighet: Lätt,

  • Rostbiff - grundrecept - recept

    Rostbiff - grundrecept

    Tid: 2 tim 30 min (+ 8 tim) , Svårighet: Lätt,

  • Kryddad oxstek (nötstek) bräserad på klassiskt vis - recept

    Kryddad oxstek (nötstek) bräserad på klassiskt vis

    Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel,

  • Oxstek (nötstek) i ugn tillagad på klassiskt vis - recept

    Oxstek (nötstek) i ugn tillagad på klassiskt vis

    Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel,

  • Högrevsstek i ugn - recept

    Högrevsstek i ugn

    Tid: 20 min (+ 4 tim) , Svårighet: Lätt,

  • Bräserad högrevsstek - recept

    Bräserad högrevsstek

    Tid: 30 min (+ 5 tim) , Svårighet: Lätt,

  • Tournedos med sparris - recept

    Tournedos med sparris

    Tid: 40 min , Svårighet: Medel,

  • Ryggbiff med bearnaise och bakpotatis - recept

    Ryggbiff med bearnaise och bakpotatis

    Tid: 2 tim , Svårighet: Medel,

  • [1]

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • 6

  • Nästa

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Köttfärs
  • Fågel, kyckling
  • Potatisrätter
  • Soppor
  • Inälvor
  • Pizza, texmex, piroger ¤
  • Lamm
  • Kalv
  • Sallader, gröna rätter
  • Fläsk, korv
  • Äggrätter, osträtt
  • Smörgåsar
  • Vilt
  • Nöt, oxkött
  • Pannkaka, crepes, blinis
  • Matpajer
  • Pasta-, nudel-, risrätter
  • Skaldjur
  • Fisk
  • Baka och frukost
  • Bröd, matbröd
  • Frukost, mellanmål
  • Pajer, tårtor, bakelser
  • Bullar, finbröd, kakor ¤
  • Till maten
  • Potatis till maten
  • Pasta, ris mm till mat
  • Annat gott till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Grönt till maten
  • Efterrätt
  • Efterrättssåser, krämer ¤
  • Konfekt och godis ¤
  • Kalla efterrätter
  • Varma efterrätter
  • Smått och gott
  • Smårätter
  • Sillrätter, SOS
  • Förrätter

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner