Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Kockskolan
  • » Recept
Kockskolan

Kockskolan's kök

 
  • Recept

Fågel, kyckling

Antal recept: 37 st

  • [1]

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • Nästa

  • Supręmes de volaille ā brun, såterad/stekt kycklingfilé - recept

    Supręmes de volaille ā brun, såterad/stekt kycklingfilé

    Tid: 15 min , Svårighet: Lätt,

  • Coq au vin, fransk hönsgryta - recept

    Coq au vin, fransk hönsgryta

    Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Halvavancerat,

  • Kokt höna eller kyckling med ris och curry - recept

    Kokt höna eller kyckling med ris och curry

    Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svårighet: Medel,

  • Vildand i gräddsås med potatisplättar - recept

    Vildand i gräddsås med potatisplättar

    Tid: 1 tim , Svårighet: Medel,

  • Fricassée de poulet ā l´ancienne - gammaldags hönsfrikassé - recept

    Fricassée de poulet ā l´ancienne - gammaldags hönsfrikassé

    Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svårighet: Halvavancerat,

  • Indian Chicken Curry - recept

    Indian Chicken Curry

    Svårighet: Medel,

  • Kycklingdelar i panna - recept

    Kycklingdelar i panna

    Tid: 30 min , Svårighet: Lätt,

  • Chicken ā la King - recept

    Chicken ā la King

    Svårighet: Lätt,

  • Dillkyckling i sötsur sås - recept

    Dillkyckling i sötsur sås

    Tid: 30 min , Svårighet: Medel,

  • [1]

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • Nästa

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Köttfärs
  • Fågel, kyckling
  • Potatisrätter
  • Soppor
  • Inälvor
  • Pizza, texmex, piroger ¤
  • Lamm
  • Kalv
  • Sallader, gröna rätter
  • Fläsk, korv
  • Äggrätter, osträtt
  • Smörgåsar
  • Vilt
  • Nöt, oxkött
  • Pannkaka, crepes, blinis
  • Matpajer
  • Pasta-, nudel-, risrätter
  • Skaldjur
  • Fisk
  • Baka och frukost
  • Bröd, matbröd
  • Frukost, mellanmål
  • Pajer, tårtor, bakelser
  • Bullar, finbröd, kakor ¤
  • Till maten
  • Potatis till maten
  • Pasta, ris mm till mat
  • Annat gott till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Grönt till maten
  • Efterrätt
  • Efterrättssåser, krämer ¤
  • Konfekt och godis ¤
  • Kalla efterrätter
  • Varma efterrätter
  • Smått och gott
  • Smårätter
  • Sillrätter, SOS
  • Förrätter

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken Š | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner